Vi i Knitting Inna setter enorm pris på alle våre dedikerte følgere og loyale kunder. Vi ønsker å gi noe tilbake og oppretter nå en egen kundeklubb. VIP-klubben er en kundeklubb for de mest dedikerte kundene og følgerne. Alle som vil kan bli medlem, og medlemskapet er gratis.

Som medlem av Knitting Innas kundeklubb vil du alltid få fri frakt* på dine bestillinger. Vi avvikler med dette ordningen med fri frakt på ordrer over 700 kroner for alle kunder, og gir kun fri frakt* til medlemmer av VIP-klubben.

Der vil i tillegg alltid være varer som er nedsatt med minst 20 % rabatt. Noen ganger i året vil man også få gratis oppskrifter. Medlemmer av VIP-klubben vil motta e-post fra oss en gang i uken med ukens tilbud.

Som medlem finner du alle ukens tilbud på medlemssidene når du er innlogget. Ingen rabattkode er nødvendig. Man MÅ være innlogget for å få opp og benytte seg av tilbudene.

Medlemsfordeler:

 • *Fri frakt på alle ordrer over 200 kroner (fri frakt gjelder kun bestillinger fra Norge)
 • Ukentlige tilbud med minst 20 % rabatt
 • Utvalgte gratisoppskrifter 4 ganger i året
 • Giveaways

Vilkår:

 • Man må være innlogget for å få opp og benytte seg av medlemsfordeler og tilbud. Man kan ikke kreve å få fordeler i etterkant dersom man ikke har vært innlogget når handelen ble fullført.
 • Som medlem godtar du å få en ukentlig e-post med tilbud og nyheter
 • Man kan når som helst melde seg ut av VIP-klubben.
 • Merk at «misbruk» (innmelding for å få fri frakt, for så å straks melde seg ut igjen) vil føre til at man ikke har mulighet å melde seg inn igjen ved en senere anledning. Vi ønsker altså kun medlemmer som ønsker å få tilsendt tilbud fra Knitting Inna en gang i uken og evt benytte seg av disse.
 • Ang lagring av medlemsinformasjon – vi lagrer ikke noe mer informasjon enn vi gjør hos en vanlig kunde. Les mer om våre personvernsvilkår her.

Ny kunde? Slik melder du deg inn i VIP-klubben:

 • Hvis du ikke har en allerede eksisterende kundekonto hos oss kan du benytte deg av skjema under. Du vil bli tildelt medlemskap umiddelbart og kan benytte deg av medlemsfordeler og tilbud med en gang. Etter du har klikket «Send» vil du bli dirigert til medlemssidene.
Meld deg inn i Knitting Innas kundeklubb ved å registrere deg under.

Eksisterende kunde? Slik melder du deg inn i VIP-klubben:

 • Hvis du er tidligere kunde av oss og allerede har en eksisterende kundekonto hos oss må kontoen oppgraderes til VIP-kunde manuelt av oss. Hvis du ikke får eksisterende konto oppgradert manuelt (men melder deg inn med ny e-post), vil du ikke få tilgang til dine tidligere kjøpte mønster i det nye kunde- / medlemsområdet som du vil få tilgang til. En manuell oppgradering vil ta ca 24 timer. For å oppgradere eksisterende konto til VIP-kunde, benytt skjema under. Husk å dobbelsjekke at du har oppgitt riktig e-postadresse.
Oppgrader allerede eksisterende kundekonto til VIP-kunde ved å sende inn skjemaet under.