Har du spørsmål om en oppskrift?

Vi svarer alle henvendelser som kommer inn, og prøver å svare etter beste evne  Vi anbefaler dog å bli medlem av Knitting Innas strikkeforum på Facebook. Der er det store muligheter for at du kommer i kontakt med noen som strikker akkurat den samme modellen som du, og det går ofte raskere.

Klikk her for å bli medlem

Andre spørsmål?

Vi har samlet svarene til de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne en titt her, sjangsen for at du finner svaret på spørsmålet ditt i denne oversikten er stor. Skulle du mot formodning ikke få hjelp her, er det bare å sende oss en e-post. Vi jobber hardt for å svare på alle henvendelser forløpende innen samme dag.

Produkter

Selger dere fysiske mønster?

Nei, alle våre mønster som selges i nettbutikken er digitale og lastes ned som pdf etter at bestillingen er gjennomført. Ved kjøp av garnpakke kan man kjøpe utskrift av mønster som tilvalg. #Bystrikk-heftene kan man kjøpe både som digitale og fysiske hefter.

 

Følger det med mønster i garnpakkene deres?

Man får kjøpt mønster til de aller fleste garnpakkene. Unntaket er de aller nyeste designa fra vår nye bok og i disse tilfellene kan man kjøpe boken sammen med garnpakken. Navnet på disse garnpakkene er merket med f.eks «Garn til Janneckegenser», mens «vanlige» garnpakker heter f.eks «Garnpakke: Gretekofte». I alle garnpakker er enten mønster er bok forhåndsvalgt. Hvis man har mønster eller bok fra før av kan man enkelt velge bort dette.

 

Kan dere anbefale et fargevalg til meg?

Vi er ekstremt glad for alle tilbakemeldinger og spørsmål, og anbefaling av fargevalg er et veldig ofte stilt spørsmål. Ettersom farger og fargesmak er ekstremt individuelt anbefaler vi deg å søke inspirasjon på Instagram. Søk opp hashtaggen på den modellen du skal strikke, f.eks #Gretekofte #Gudrunkjole #Saragenser.

Vi har også et eget strikkeforum på Facebook, der du kan komme i kontakt med andre som strikker Knitting Inna design. Klikk her: https://www.facebook.com/groups/bystrikk/

 

Kan dere anbefale et alternativt garn til det som står i oppskriften?

Det viktigste er at garnet har samme strikkefasthet. Vi anbefaler å gå til en fysisk strikkebutikk og ta en prat med betjeningen der. De har masse erfaring med veldig mye forskjellig garn og er nok rustet til å gi deg den beste anbefalingen.

 

Svarer dere på strikketekniske spørsmål fra oppskriften?

Vi svarer alle henvendelser som kommer inn, og prøver å svare etter beste evne ? Vi anbefaler dog å bli medlem av Knitting Innas strikkeforum på Facebook. Der er det store muligheter for at du kommer i kontakt med noen som strikker akkurat den samme modellen som du, og det går ofte raskere.

Klikk her for å bli medlem: https://www.facebook.com/groups/bystrikk/

Bestilling

Jeg får ikke gjennomført bestillingen i nettbutikken – hva gjør jeg feil?

I de aller fleste tilfeller kan dette skyldes cookies-innstillingene i nettleseren din, og i de alle fleste tilfeller kan dette løses ved å enten nullstille disse innstillingene, eller rett og slett legge inn bestillingen fra en annen nettleser.

 

Jeg har ikke fått mønsteret jeg har bestilt, hva skjer?

Alle mønster som selges i nettbutikken vår er digitale. Når bestillingen er gjennomført skal du automatisk motta en e-post fra oss i løpet av kort tid med en nedlastingslenke, der du kan laste ned mønsteret i pdf.

Noen ganger  havner denne e-posten i søppelposten, så sjekk gjerne der også.

Ligger den ikke der? Noen ganger er man litt uoppmerksomme ved bestilling, og kan skrive feil i e-postadressen. Da vil e-posten ikke komme frem. Ta kontakt med oss hvis du mistenker at dette kan ha skjedd, slik at vi får korrigere adressen og sende ut e-posten på nytt.

Levering

Hvor lang tid tar det å få levert en garnpakke?

Bestillingene blir i 99% av tilfellene pakket i løpet av en virkedag og sendt med Posten (A-hastighet).

Dermed skal de aller fleste pakkene være i postkassen etter 2-3 dager. Dersom ikke pakken passer i postkassen, må man regne 1-2 dager ekstra, da pakken blir sendt til ditt lokale postkontor og hentemelding blir sendt ut.

 

Jeg har ikke mottatt pakken min, har dere et sporingsnummer?

Alle pakker sendes med et Bring-produkt som heter «Pakke i postassen». Pakken sendes med sporing, og sporingsnummer blir sendt med e-post når pakken din blir ekspedert i nettbutikken.

Du vil også få sms / e-post fra Bring den dagen pakken blir levert i postkassen din. Noen ganger skjer det at pakken ikke får plass i postkassen. Da vil pakken bli sendt til nærmeste postkontor, og du vil motta hentemelding fra Bring.

 

Har pakken tatt lang tid, og du har ikke mottatt sms / e-post fra Posten? Ta kontakt med oss slik at vi kan foreta et søk.

Annet

Hvordan kontakter jeg dere dersom jeg lurer på noe?

Den beste måten å kontakte oss på dersom du har spørsmål som omhandler nettbutikken og kjøp av varer i nettbutikken, er å kontakte oss via chatten på Facebook eller sende en epost til stian@knitting-inna.com.

 

Kan jeg booke Knitting Inna til å delta på strikkecafe eller andre events?

Vi er alltid glade for slike forespørsler og prøver å få det til så langt det går. Ettersom vi får svært mange spørsmål om dette, må alle henvendelser gå gjennom forlaget. Send e-post til wenche@pitchforlag.no

Fant du ikke svaret ditt? Send oss en e-post!