Personvern- og cookieserklæring

Knitting Inna AS eier nettstedet knitting-inna.com. Alt innhold som publiseres på våre nettsider tilhører oss. Republisering er ikke lov med mindre det er gitt skriftlig tillatelse til dette. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du til behandling av personopplysninger i henhold til denne erklæring.

1. Hva er personvern?

Personvern er retten til å bestemme over personopplysninger om en selv. Med personopplysninger menes alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Med behandling av personopplysninger mener man enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter. 

2. Samtykke

Knitting Inna ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelsen. Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet som oftest være tilpasset deg. Vi samarbeider med utvalgte partnere for å få til en god løsning knyttet til e-postutsendelser.Behandlingsgrunnlaget for e-postmarkedsføring er samtykke. Det betyr at du må aktivt samtykke at du ønsker å motta e-postmarkedsføring fra oss. 

 Ved å aktivt samtykke til vår personvernerklæring aksepterer jeg at Knitting Inna kan:

  • Bruke mine personopplysninger, og kjøpshistorikk (for eksempel kassekvittering, kuponger og gavekort) for å tilpasse markedsføring i nyhetsbrev.
  • Benytte og sammenstille personopplysninger til formidling av tilbud og annen informasjon gjennom sosiale medier og andre digitale kommunikasjonsnettverk. Eksempler på dette kan være Facebook og Instagram.
  • Anonymisere opplysninger og bruke opplysninger som ikke kan knyttes til meg til andre formål.

Jeg kan når som helst trekke tilbake mitt samtykke, enten i hvilket som helst nyhetsbrev eller ved å kontakte Knitting Inna, se kontaktinfo nederst.

Daglig leder har ansvaret for Knitting Inna AS sin behandling av personopplysninger knyttet til markedsføring, analyse og personalisering.

3. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Vi samler enkelte personopplysninger for å kunne tilby kunder og følgere gode tilbud og nyheter, basert på tidligere kjøp, gi tilpasset kommunikasjon, og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Knitting Inna (v/ daglig leder) rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Knitting Inna sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

 

4. Hvilke opplysninger samles inn

For å gjennomføre et kjøp på knitting-inna.com trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Når du handler i vår nettbutikk lagrer vi i tillegg informasjon om handelen som beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, ip-adresse og om eventuelle kuponger eller gavekort er benyttet.

Din respons på e-postkampanjer, tilpassede kuponger, e-post og SMS utsendelser og innlogget aktivitet på nett kan bli lagret.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies).

 

5. Cookies og webanalyse

Knitting Inna AS benytter seg av cookies, også kalt informasjonskapsler, på våre nettsider. Cookies er en datafil som lagres på enheten du surfer fra. Knitting Inna AS bruker blant annet cookies for å analysere bruken av våre nettsider samt til markedsføringstiltak ved eksempelvis nedlastning av materiale fra vår nettside.

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av cookies. Du kan imidlertid i din nettleser blokkere og slette cookies. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan blokkere og tillate bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider.

Vennligst vær oppmerksom på at ved å stenge for bruk av cookies vil du kunne oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

6.    Hvordan bruker Knitting Inna dine opplysninger

Knitting Inna og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom kjøp i vår nettbutikk, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

Opplysningene som blir samlet inn på våre nettsider vil i utgangspunktet bli brukt til å levere bestilte varer. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

 Opplysningne kan også bli brukt til markedsføringstiltak som for eksempel informasjon om våre produkter samt annen direkte/indirekte markedsføring. Videre vil også innsamlede opplysninger kunne bli brukt til statistikk samt drift, vedlikehold og forbedring av våre nettsider.

Knitting Inna og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Knitting Inna analyserer kjøpshistorikk for å gi deg personaliserte og relevante tilbud, samt forslag til ofte kjøpte produkter. I tillegg kan du i ditt samtykke velge om du vil ha en påminnelse pr e-post, dersom du påbegynner en handel, men ikke fullfører den.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. Knitting Inna AS har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

7. Kundekonto hos Knitting Inna – VIP-kunde

Som medlem av Knitting Innas kundeklubb vil du få fordeler og tilbud i nettbutikken. Formålet med kundeklubben er å gi noe tilbake til loyale kunder. Alle som vil kan bli medlem og det er gratis.

Vilkår for medlemskap:

  • Man må være innlogget for å få opp og benytte seg av medlemsfordeler og tilbud.
  • Som medlem godtar du å få en ukentlig e-post med tilbud og nyheter
  • Man kan når som helst melde seg ut av VIP-klubben.
  • Merk at «misbruk» (innmelding for å få fri frakt, for så å straks melde seg ut igjen) vil føre til at man ikke har mulighet å melde seg inn igjen ved en senere anledning. Vi ønsker altså kun medlemmer som ønsker å få tilsendt tilbud fra Knitting Inna en gang i uken og evt benytte seg av disse.

Man kan melde seg inn ved å bruke skjema på siden “Min Konto”, eller opprette konto ved utsjekk i nettbutikken, og krysse av for at du vil opprette en kundekonto.

Vi vil kun lagre den informasjonen du selv har lagt inn under kjøpsprosessen. I tillegg vil du selv finne oversikt over alt kjøp du har gjort i nettbutikken, samt nedlastingslinker til alle digitale produkter du har kjøpt. Du kan når som helst slette denne kontoen ved å kontakte Knitting Inna. Merk at detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

8.  Pushvarsel i nettleser

Knitting Inna kan noen ganger be om tillatelse om å få sende deg pushvarsel med eksklusive tilbud og nyheter direkte i nettleseren. Vi benytter Pushcrew.com til denne tjenesten, og alle data og IP-adresser blir anonymisert. Har du tillatt pushvarsler fra oss kan du når som helst skru dette av i din egen nettleser.

9.  Hvem deler Knitting Inna opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger kan deles med Knitting Inna sine tjenesteleverandører. Eksempler er utvikling av digitale tjenester hos Kult Byrå og markedsføring fra Conversio. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Knitting Inna sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

Knitting Inna kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

 

10. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Flere selskaper bidrar i å behandle dine opplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Knitting Inna i henhold til databehandleravtaler med Knitting Inna.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Kult Byrå – teknisk bistand med nettbutikk
  • Fjellvann – teknisk bistand med nettbutikk
  • ProIsp – vår webhost som lagrer nettbutikk, databaser og alle opplysninger og informasjon knyttet til Knitting-inna.com.
  • Conversio for e-postutsendelse.
  • Pushcrew for utsendelse av pushvarsel
  • Bambora og Lindorff for fakturabetaling, Vipps, Visa- og Mastercard transaksjoner
  • Facebook for annonsering
  • Google Analytics for annonsering
  • Bring for levering av varer

11.  Sikkerhet

Knitting-inna.com benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos ProIsp der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak.

12.  Statistikk

Alle besøk på knitting-inna.com etterlater elektroniske spor. Vi analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på våre nettsider, samt interaksjon med våre sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp i vår nettbutikk.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Knitting Inna bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre våre tjenester.

13. Sosiale Medier

Knitting-inna.com inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

 

14.  Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har også en rett til å kreve at personopplysninger om deg blir rettet dersom disse viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du også en rett til å bli glemt, hvilket betyr at du kan kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake.

Et eksempel på et unntak av dette er kravet om oppbevaring av dokumentasjon på transaksjoner i 5 år jf. Bokføringsloven §13.

15. Lovvalg og verneting
Eventuelle tvister skal behandles i henhold til norsk lov med Oslo tingrett som verneting.

Kontaktinformasjon

Knitting Inna As

Smeltedigelen 6

0195 Oslo

Kontaktperson: Stian Grytten

E-post: butikk@knitting-inna.com